Când oamenii simpli sunt disprețuiți si făcuți proşti, ca sport național în media, când elitele cred că știu mai bine decât poporul incult şi-napoiat, când poliția gândirii aferentă corectitudinii politice devine sufocantă, o ascensiune ca cea a lui Trump e propulsată de reacția aproape viscerală a celor care s-au săturat să li se spună mereu cât sunt de proşti.

Resimt o oarecare satisfacție, dar nu are legătură cu Donald, nu-mi place deloc de el, ci cu falimentul "ştiinței" şi propagandei "respectabile" care îl ridiculiza pe Trump şi o dădea câștigătoare clară pe Hillary. E de menționat aici că într-adevăr, Clinton a câștigat votul popular direct cu puțin peste 200.000 voturi în plus, Trump însă a luat mai multe voturi de la electori. Oricum, rezultatul este surprinzător, în ciuda faptului că acum muți pretind că știau ei de fapt că el va câștiga. Per ansamblu, în linii mari, generale, Trump președinte e o surpriză.

It's not doomsday. It invites some soul searching and it's deeply uncomfortable, but that's how things work out there: 8 years the donkeys, 8 years the elephants. Some get scared, but it's called democracy.

Of course, it's far from perfect...

May God bless us, may God bless America!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly