Return to site

Apostolii Toleranței

Vin acuma ateii și agnosticii să ne citeze din biblie, cum că trebuie să ne iubim aproapele și că n-avem voie să facem nasoale din astea cu semnare de petiții, inițiative legislative și revizuirea constituției. 

Dacă tot citează biblia, ar fi bine să înțeleagă că a-ți iubi aproapele nu înseamnă a fi de acord cu el și că pluralismul nu este relativism moral.

Apostolii toleranței care practică atacuri la persoană și etichtetează ca înnapoiați milioane de oameni pe motiv că nu-s progresiști destul sunt noii mari preoți ai corectitudinii politice. 

Și pentru religia lor sunt în stare de orice.

Inclusiv să citeze din biblie, dacă asta îi ajută să arunce mai eficient cu rahat în amărăștenii ce îndrăznesc să se exprime prin inițiative legislative civice, în ”prostimea ignorantă pupătoare de moaște” care nu pricepe că familia poate fi redefinită și că oamenii pur și simplu se simt de un anumit gen, dar de fapt ei nu sunt așa. Sexul nu este un dat, este o alegere, iar acum, ”cu noile progrese tehnologice” se chiar poate face schimbare de sex, concepție in vitro, deci cine suntem noi să refuzăm ”familiilor” doar din bărbați sau doar din femei bucuria de a concepe și crește unul sau mai mulți copii? 

Problema e că ei se raportează la copii ca la un activ, ca la un drept. E mare inflație de drepturi ale omului. Ne referim doar la oamenii adulți, că de drepturile copiilor, inclusiv ale celor nenăscuți, nici să n-aducem vorba, dacă nu vrem să ne luăm porția de dispreț de la oamenii ăștia toleranți, mai non-violenți ca Dalai Lama, dar mai catolici decât papa, când e vorba de religia lor. Ereticii să piară!

Ei sunt adevărata societate civilă, restul nu-s civili, nici civilizați, iar datoria lor este să ne scoată din obscurantism cu orice preț, chiar cu prețul unor atacuri și etichetări mizerabile. Totul în numele toleranței. 

Trăiască toleranța! Moarte intoleranților!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly