Return to site

La așa fraiereală, aproape 20% nici nu-i rău.

PNL și-au luat de fraieri propriul electorat. Mai grav, au tratat oportunistic, în mod absolut iresponsabil, ba chiar cu cinism, ocaziile create de valurile de emoție colectivă de la alegerile prezidențiale din 2014 și pe cel generat de tragedia Colectiv. În loc să țină cont de cerințele celor care scandau în stradă că s-au săturat de corupție și impostură, au adoptat cosmetic niște slogane adaptate situației, încercând să profite de "ocazie" și să se pună la adăpostul unor lozinci pentru a perpetua tocmai corupția și impostura.

E bine că n-a funcționat.

Dacă le-ar fi ieşit şi asta, înseamnă că le-ar putea ieşi orice.

PNL merita mai rău decât a pățit: s-au unit 2 partide care teoretic făceau împreună mai mult decât PSD, au promis că se reformează și vor promova oameni noi, curați, dar sub minunata conducere, sub privirea îngăduitoare a lui Iohanis, au avut nesimțirea de a repeta mereu că ei nu pun penali pe liste, ca nenea rău de la pesedeu', când fix asta au făcut. La așa fraiereală, 20% nici nu-i rău. Mă bucur că au fost sancționați drastic, pentru că e culmea cinismului și-a nesimțirii să strigi "hoții" chiar în timp ce te strădui să mai dosești și tu ce se poate, promovând concomitent ideea că "gata, ne-am reformat, ne-am făcut de treabă, mergem înainte și de data asta e pe bune, noi suntem speranța, pesede e răi, n-aveți încotro decât să veniți cu noi, uite ce de treabă e Cioloș".

Culmea e că după ce au încercat să capitalizeze electoral imaginea premierului interimar Cioloș, acum nu-l mai suportă și dau vina pe el pentru rezultatul minunat în alegeri. Pare că n-au prea învățat, nici măcar acum. Tipic.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly